Vi håller ihop för ett välmående,
starkt och vackert hår.

Nu har vi gjort det enklare och smartare att få ett välmående och livskraftigt hår! Här på Friends of Priorin får du erbjudanden, tips och inspiration som hjälper dig nå hela vägen. Registrera dig här så har du tagit första steget, resten fixar vi tillsammans. Det blir roligare så. Häng med!

Är du redan registrerad?


Logga In


Registrera dig här

+46Jag vill gärna få mina erbjudanden via (kryssa ditt alternativ):

Jag accepterar era allmänna användningsvillkor och er sekretesspolicy.
Jag har tagit del av informationen och samtycker till er behandling av mina personuppgifter i syfte att administrera mitt medlemskap i kundklubben samt skicka nyhetsbrev och andra erbjudanden per e-post och/eller sms till mig.Priorin

Priorin® hårcoach.

Din följeslagare på vägen till bra hårvård.

Har du bestämt dig för att prova Priorin med biotin som bidrar till att bevara ett normalt hår? Registrera dig i vårt lojalitetsprogram Friends of Priorin genom att fylla i dina uppgifter ovan. Vår coach hjälper dig under de kommande veckorna, med många användbara tips och information inom ämnet hårvård så att du skall bli så nöjd som möjligt med ditt resultat vid användning av Priorin. Därutöver får du unik tillgång till förmånliga erbjudanden så att du kan visa ditt hår den kärlek det förtjänar till attraktiva priser!

Nedan följer en översikt kring vad du kan förvänta dig under en 3-månaders Priorinkur och hur Priorin kan optimera din hårhälsa!

Med hjälp av två kapslar Priorin dagligen, som kan tas samtidigt eller vid olika tidpunkter, får dina hårrötter biotin som bidrar till att bevara ett normalt hår. Eftersom håret naturligt växer mycket långsamt, kan du tidigast efter fyra veckor se ett milt resultat vid användning av Priorin. Rötterna arbetar nu gömda i hårbotten och även om du inte känner någonting, njut bara av att göra det som är bra. Ta hand om ditt hår!

Priorin innehåller:
 • Hirsextrakt: särskilt rikt på kiselföreningar
 • Vitamin B 5 (pantotensyra): bidrar till normal energiomsättning
 • Cystin: en grundläggande byggsten i proteinet keratin
 • Biotin: bidrar till att bevara ett normalt hår
Priorin

Tålamod är viktigt.

Efter fyra veckor.

Du har klarat dina första fyra veckor! Att komma igång är det svåraste, särskilt under de första dagarna eftersom man inte kan se något resultat så snabbt. Nu är du på god väg med din Priorin hårvårdskur. Hårrötterna arbetar för fullt inne i hårbotten. Det tar tid för de nya hårstråna att växa upp; millimeter för millimeter kommer de sakta upp till ytan. Nu kan du börja se de första hårstråna.

Skulle du vilja ha en underbar uppfriskande huvudmassage för hårbotten? För visst känns det härligt när frisören tvättar håret och masserar hårbotten. Huvudmassage är faktiskt lätt att utföra själv eller med hjälp av en vän eller partner. Placera fingrarna med lätt tryck på huvudet, rör dem sakta i cirklar i hårbotten. Passa på att massera känsliga områden som nacke, tinning och runt öronen. Njut!

Priorin

Tips på hur du kan tvätta ditt hår på ett skonsamt sätt:

 • Använd ett milt schampo.
 • Tvätta ur håret ordentligt och skölj gärna med kallt vatten på slutet. Detta stimulerar blodcirkulationen och stänger porerna.

En härlig känsla.

Mer är mer. Njut av ditt hår!

Två månaders användning av Priorin är över. Hur känner du dig? Hur mår ditt hår? Många användare rapporterar vid den här tidpunkten att de upplever att håret börjar kännas som normalt. Tack vare näringsämnen såsom biotin har hårrötterna fått hjälp att producera nytt hår.

Priorin

Vårt motivationstips: Avslappning.

Stress kan påverka hela kroppen – från topp till tå. Det är viktigt att kunna koppla av. Några enkla tips för avslappning är:

 • Blunda en kort stund
 • Ta djupa andetag genom näsan
 • Känn hur luften strömmar genom kroppen
 • Andas långsamt och koncentrera dig på andningen
 • Tänk på ett kort positivt ord, till exempel ”glädje” eller ”lugn” varje gång du andas ut 

Den här övningen kan du göra varje gång du känner dig stressad. Efteråt känner man sig lite mer avslappnad.

Priorin

Harmonin är tillbaka

Gratulerar!

Efter tre månaders användning av Priorin har hårroten fått näring.

Om du vill fortsätta med Priorin kan du ändra doseringen till endast 1 kapsel per dag. Detta är oftast tillräckligt som underhållsdos.

Det går också bra att använda Priorin som en kur till exempel vid vår och höst..

 

Vårt motivationstips! Fira dig själv!

Fira dig själv genom att göra något du verkligen tycker om – en behandling på din favorit SPA, eller en middag med din bästa vän eller kanske en avkopplande weekend resa.